Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Het team van Autobedrijf Sels heeft samen meer dan 60 jaar ervaring. Een autobedrijf met vakkennis, en die met al haar diensten dicht bij haar klanten staat. Een hecht team wat haar klanten kent, adviseert en helpt, ongeacht het automerk. Dat is Autobedrijf Sels.

Autobedrijf Sels is naast een onafhankelijk universeel autobedrijf ook dé Volvo Specialist in de regio. In de werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor het vakkundig onderhoud en reparatie aan alle andere automerken: de modernste uitleesapparatuur en speciale gereedschappen, maar ook toegang tot specifieke voertuig-informatie. Daarnaast adviseert Autobedrijf Sels bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto, of zoekt voor u de auto die bij u past. Sterk in service, maar toch gewoon gebleven met gedegen vakkennis.

Naast de aanschaf en het onderhoud van een auto, kunt u bij Autobedrijf Sels ook terecht voor een nieuwe of gebruikte brommobiel.

Dát is Autobedrijf Sels in Alblasserdam.

Ontmoet ons team

Adri Sels

Adri Sels

Directeur

  Martha Sels

  Martha Sels

  Receptioniste

   Arjan Sels

   Arjan Sels

   Verkoper

    Jasper Sels

    Jasper Sels

    Monteur

     Arie Prins

     Arie Prins

     In Memoriam

      Service met een glimlach

      Werkplaats

      In onze werkplaats werken twee goed opgeleide en ervaren monteurs. Samen zorgen zij ervoor dat uw auto of brommobiel in top conditie blijft. Meedenken met de klant is bij ons standaard.

      Klanten vertellen

      Wist u dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 8,8? En dat 100% daarvan ons aanbeveelt aan anderen? Daar zijn wij trots op! Ervaar zelf ons hoge service niveau en kom eens vrijblijvend langs!

      Een juiste keuze

      Alle medewerker(st)ers doen hun uiterste best om het service niveau te verhogen. Met alle voordelen voor u van dien. Wist u bijvoorbeeld dat alle brommobielrijders profiteren van onze gratis haal en brengservice?

      Tijd voor een kop koffie

      Staat uw auto in onze werkplaats voor reparatie of APK en wilt u hierop wachten? Dat kan! In onze moderne coffee corner kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot uw auto gereed is!

      Onze leenauto's

      Heeft u haast of geen tijd om op de reparatie te wachten? Geen probleem. U kunt gebruik maken van één van onze leenauto’s. Wist u dat deze ook nog eens gratis worden aangeboden? Dát is pas service !

      Fotoreportages

      Wij adverteren onze occasions met duidelijke informatie. Alle moeite wordt gedaan om u een goed en realistisch beeld te geven van de auto. Wist u dat er gemiddeld 16 foto’s gemaakt worden per auto?

      Back to top